Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Βιντεοσκοπημένες οι εργασίες της Πανελλαδικής Συνάντησης συνεργατικών εγχειρημάτων Κ.ΑΛ.Ο., Καρδίτσα, 18-19.3.2017

Βιντεοσκοπημένες οι εργασίες της Πανελλαδικής Συνάντησης συνεργατικών εγχειρημάτων Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο.), που πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα στις 18 και 19 Μαρτίου 2017.

Θεματική συνεδρίαση 1 (Α΄μέρος). Τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν τα συνεργατικά εγχειρήματα (ΚΟΙΝΣΕΠ, συνεταιρισμοί κλπ.) στην προσπάθεια βιωσιμότητας και ανάπτυξής τους, οι ανάγκες τους και οι τρόποι αντιμετώπισής τους. Πως τα συνεργατικά εγχειρήματα μπορούν να διαμορφώσουν από τα κάτω μια κοινή στρατηγική και να συνεργαστούν μεταξύ τους και με άλλες μορφές σχημάτων ΚΑΛΟ, με στόχο την παραγωγή πολλαπλασιαστικών αποτελεσμάτων για όλους (συνεργατικά σχήματα, κοινωνία, περιβάλλον); – Προτάσεις.

Θεματική συνεδρίαση 1 (Β΄μέρος). Τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν τα συνεργατικά εγχειρήματα (ΚΟΙΝΣΕΠ, συνεταιρισμοί κλπ.) στην προσπάθεια βιωσιμότητας και ανάπτυξής τους, οι ανάγκες τους και οι τρόποι αντιμετώπισής τους. Πως τα συνεργατικά εγχειρήματα μπορούν να διαμορφώσουν από τα κάτω μια κοινή στρατηγική και να συνεργαστούν μεταξύ τους και με άλλες μορφές σχημάτων ΚΑΛΟ, με στόχο την παραγωγή πολλαπλασιαστικών αποτελεσμάτων για όλους (συνεργατικά σχήματα, κοινωνία, περιβάλλον); – Προτάσεις.
Θεματική συνεδρίαση 2. Ποια είναι η κατάλληλη πανελλαδική οργανωτική μορφή διαμόρφωσης και υλοποίησης της συνεργασίας και της κοινής στρατηγικής; - Προτάσεις
Συνεδρίαση 3Ολοκλήρωση εργασιών της πανελλαδικής συνάντησης. Συγκρότηση ομάδων εργασίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου